Scalda/CIOS Goes foto opleiding CIOS Goes
Scalda/CIOS Goes foto opleiding CIOS Goes

Uitstroomrichting Sport bewegen en gezondheid (SBG)

P3 Profiel Coördinator Sport bewegen en gezondheid (SBG)

Iedereen vindt gezondheid erg belangrijk, maar zorgt niet altijd goed voor zichzelf. De maatschappij maakt het de mens gemakkelijk om lui te zijn. Daarom hebben we in Nederland te maken met een steeds groter wordend probleem. Gezondheid zien we als een vaardigheid. Je kan er ‘goed’ en ‘slecht’ in zijn. Echter, niets is moeilijker dan het veranderen van gedrag om de gezondheid te verbeteren.

Mensen helpen naar een goede gezondheid is het werk van de SBG’er en/of Fitnessprofessional. Dit kan vanuit een eigen bedrijf, een zorginstelling en/ of een commerciële instelling. Wanneer je het profiel SBG kiest, begeleid en coach je deelnemers, verzorg je trainingen en ben je ook in staat om te zorgen voor promotie en organisatie van projecten.

Welkom bij de grootste sport van Nederland! Uitstroomrichting Sport bewegen en gezondheid (voorheen Fitness).

BPV / Werkveld
Een eigen bedrijf (b.v. Personal Training of Leefstijlcoaching), een zorginstelling en/ of een commerciële instelling en Fitnessbedrijven. Overheid: gemeente, provincie.

Je vindt gezondheid en bewegen belangrijk. Je wilt dit graag overbrengen op andere mensen en ze helpen en stimuleren naar een goede gezondheid.
uitstroomprofiel
Sport Bewegen en Gezondheid