Informatiedag op 21 januari gaat fysiek door

Welkom offline!
18 januari, 2022
De informatiedag op 21 januari gaat fysiek door

Het hing er een tijdje om, maar gelukkig mogen we mededelen dat onze informatiedag weer fysiek op locatie bezocht mag worden! Dit geeft je de kans om de sfeer te kunnen proeven bij CIOS Zuidwest-Nederland en te beleven of dit de juiste studieplek is voor jou. Je bent van harte welkom om dit te kunnen beleven op vrijdag 21 januari tussen 16:00 en 20:00 in het Atik Stadion in Roosendaal.

Richtlijnen

We zijn enorm blij dat we weer een fysieke informatiedag mogen houden zodat we je kunnen voorzien van informatie en mogen begeleiden in het maken van een studiekeuze. Om dit zo veilig mogelijk te kunnen doen, volgen we uiteraard de huidige maatregelen. Dit betekent dat het dragen van een mondkapje verplicht is, er maximaal één begeleider mee mag en dat er wordt gewerkt in tijdsblokken. Hiervoor is het belangrijk dat je op tijd aanwezig bent voor het geboekte tijdsblok.

Aanmelden

Je kunt je vooraf aanmelden via de onderstaande knop. Op deze manier word je voorzien van de juiste informatie wanneer er nieuwe maatregelen gelden voor de informatiedag. Wanneer je op het laatste moment de beslissing maakt om de informatiedag te bezoeken, dan kun je je ook ter plekke aanmelden bij de ingang. We zien je graag verschijnen!

Aanmelden informatiedag