Bram Gosens en Eva Reijenga winnen triatlon CIOS ZWNL 2021-2022

20 juli, 2022

Na twee jaar geen wedstrijd maakten zo’n 350 studenten zich klaar voor een sportieve dag. Vrijdag 8 juli organiseerde CIOS Zuidwest-Nederland voor de zevende keer de 1/8e triatlon in Wilhelminadorp. Dit houdt in 500 meter zwemmen, 24 km fietsen en als laatste 5 km hardlopen. 

De 1/8 triatlon wordt jaarlijks voor de eerste- en tweedejaarsstudenten van CIOS Zuidwest-Nederland georganiseerd. Het was de eerste keer dat er ook studenten deelnamen van de locatie Dordrecht en uitvoeringslocatie Roosendaal. Bram Gosens mag zich de winnaar noemen van de Triatlon met een eindtijd van 1 uur, 19 minuten en 50 seconden. De winst van beste vrouw ging uit naar Eva Reijenga met een tijd van 1 uur, 28 minuten en 27 seconden. 

Voor de ouders, docenten en externen die mee wilden doen was er aansluitend nog een professionele wedstrijd waar 130 deelnemers zich voor hadden aangemeld. Alex Eversdijk mag zich winnaar noemen van de triatlon. Kevin Strubbe behaalde de tweede plaats en derde was Persijn van de Veire. De winst van beste vrouw ging naar Roos Englebert. Nelleke Balde behaalde de tweede plaats en Eva van Hoek werd derde.